Rendement en kosten

 

No cure, no pay

Eenmalige kosten

Updates inbegrepen

Kosten voor lifetime software licentie

De kosten voor een lifetime software licentie van Algotrade.nl bedragen eenmalig €500. Omdat de markt constant in beweging is, zijn wij dit ook. Iedere dag zijn we op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om onze software portfolio uit te breiden. Met de eenmalige kosten van €500 krijgt u niet alleen toegang tot de huidige software, maar als we updates hebben of nieuwe software, kunt u hier automatisch gebruik van maken.

Rendement

De software behaald een gemiddeld rendement van ongeveer 60% op jaarbasis getest over de afgelopen 17 jaar. Dit komt neer op een gemiddeld rendement van 5% per maand. U kunt op elk gewenst moment meer geld bijstorten of opnemen. Het laten staan van uw winst en daarmee verhogen van de inzet, resulteert in het hoogste rendement. 

De minimale investering bedraagt €5.000,- bij Algotrade. Onze software is uitgebreid getest. Hieruit is gebleken dat er een mooi rendement behaald kan worden vanaf €5.000,-. Voor een investering van boven de €50.000,- ontvangen wij u graag op kantoor voor het bespreken van alle mogelijkheden. Wij denken graag mee met de klant waarbij we de risico’s en verwachte rendementen kunnen toelichten.

Performance fee – No cure no pay

Wij zijn overtuigd van de goede performance van onze software. De performance fee is een commissie die je maandelijks “betaalt” over de winst die gemaakt is. Dit wordt automatisch verrekend via de broker en is 30% over de behaalde winsten. Dit werkt volgens het high-watermark model, mocht er verlies gemaakt worden betaalt u pas weer een fee als u boven het hoogste punt bent gekomen qua balans.

Uw belegginskapitaal

Het geld dat u wilt beleggen, maakt u over naar ICMarkets. Hier zitten wij niet tussen. Ook heeft u 24/7 toegang tot uw eigen kapitaal. Zo kunt u dus dag en nacht geld storten en opnemen.

 

Nog vragen over de kosten?

Heeft u een vraag? Of loopt u tegen technische problemen aan? Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn van maandag tot en met zondag van 08.00 tot 20.00 uur bereikbaar.