Onze bots

 

Slimme beleggers

Onze software is speciaal ontwikkeld om als een zelfstandige belegger te functioneren. Zo scannen onze bots de markt continu. Ook houden ze alle koersbewegingen van de door ons aangewezen valutaparen in de gaten. Dag en nacht. Zonder de markt ook maar één moment uit het oog te verliezen.

Hoe zijn de bots ontwikkeld?

Onze bots gaan over tot actie zodra aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Hierbij maken wij gebruik van technische indicatoren. Deze strategie is in een algoritme gegoten. Zo kunnen de bots hun posities binnen de markt bepalen en uitvoeren.

Het algoritme wordt vervolgens uitgebreid getest. Zo kunnen wij de bots zo nauwkeurig mogelijk afstellen. Zodra de testfase is afgerond, wordt het algoritme in de praktijk getest. Bij het testen worden realtime prijzen gebruikt. Hierdoor vergaren we inzicht in de daadwerkelijke voordelen en opbrengsten.

 

Strategiebepaling

Softwareontwikkeling

Uitvoerige testfase

100% automatisch

Risk-management

Wat voor software gebruiken wij bij Algotrade?

Wij van Algotrade beschikken momenteel over twee softwaresystemen: Algotrade.nl 1 & 2. Algotrade.nl 3 bevindt zich momenteel nog in de testfase. 

Bots 1 en 2 hebben prachtige trackrecords en zijn samen goed voor een mooi rendement. Hieronder leest u meer over deze bots. Ook vindt u een link naar de accounts op My Fxbook.

Bot Algotrade.nl 1

De software van Algotrade.nl 1 draait op het currencypair GBPUSD. Het maakt gebruik van diverse indicatoren om een positie te bepalen. Door de hoge opbrengsten en relatief lage drawdown beschikt deze bot over een zeer goede risk/reward-ratio. Het kiest zijn positie aan de hand van volatiliteit-herkenning. De bot opent overigens alleen posities tijdens de Aziatische sessie.

U vindt deze bot hier op My Fxbook.

Bot Algotrade.nl 2

De software van Algotrade.nl 2 draait op het currencypair EURUSD. De bot kijkt naar de koersbewegingen van de Aziatische sessie en opent vervolgens een positie op de London Stock Exchange. Deze bot houdt zich aan een strikt tijdschema en probeert zijn positie zo snel mogelijk met winst af te sluiten. Dit noemen we de scalping-strategie.

U vindt deze bot hier op My Fxbook.

Bot Algotrade.nl 3

De software van Algotrade.nl 3 draait op XAUUSD (GOUD). Deze bot bevindt zich momenteel nog in de testfase.