Disclaimer en voorwaarden

 

Forex24 B.V., hierna genoemd als Algotrade” en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75602679, is een softwareplatform waarbij bots geautomatiseerde beleggingsaanbevelingen genereren. Door gebruik te maken van onze software, website, informatie en diensten ga je automatisch akkoord met deze disclaimer en voorwaarden.

 

Eigen verantwoordelijkheid

Beleggen brengt altijd kosten en risicos met zich mee. Zo kun je (een deel van) je inleg of zelfs méér verliezen. Algotrade kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor jouw beleggingen en keuzes, of het niet uitkomen van prognoses of koersverwachtingen. Jij bent zélf verantwoordelijk.

 

Als jij van onze beleggingstools gebruikmaakt, doe je dat geheel op eigen risico. Jij bepaalt zelf of je een order van een bot een-op-een volgt of dat je zelf ingrijpt. Je kunt een bot op elk moment starten, pauzeren en stoppen. Ook kun je zelf een order sluiten of juist een nieuwe openen. Mededelingen van Algotrade, zoals op de website of in de vorm van Alerts of Signalen, zijn niet bedoeld als beleggingsadvies voor de aan- of verkoop van beleggingen.

 

Het beschikbaar stellen van software

Algotrade stelt software (in de vorm van bots) beschikbaar via het platform van onze broker. Wij zijn geen broker, vermogensbeheerder, bemiddelaar of beleggingsadviseur. Heb je behoefte aan advies, dan kun je het beste een financieel adviseur of expert inschakelen.

 

Voorwaarden van de broker

De broker met wie wij samenwerken, staat volledig los van Algotrade als softwarebedrijf. De broker is de partij die de daadwerkelijke opdracht van jou als belegger tot koop en verkoop van effecten uitvoert. Algotrade is daarbij op geen enkele wijze betrokken. Jij maakt zelf jouw account aan bij de broker. Ook het kopiëren van orders op jouw eigen brokeraccount doe je zelf. Neem vooraf de voorwaarden van de broker dus goed door.

 

Wil je via het platform van onze broker een bot copytraden, dan betaal je daarvoor een performancefee van 25%. De broker verrekend deze fee iedere zaterdag met de netto winst van jouw account. De kosten voor het gebruik van de diensten van Algotrade worden via de broker betaald. Je ontvangt van ons dus geen aparte factuur.

 

Aansprakelijkheid

Algotrade is niet aansprakelijk voor de volledigheid, juistheid, nauwkeurigheid en tijdigheid van de informatie die wordt verstrekt op de website. Dat geldt ook voor de beleggingsaanbevelingen die worden gedaan en de orders die via het platform van de broker worden gekopieerd. Algotrade kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor directe, indirecte, incidentele, gevolg- of andere schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site en de orders die door gebruikers zijn gekopieerd.

 

Rendement

 

Beleggen gaat altijd gepaard met risicos. Leg dus alleen geld in dat je kunt missen. Rendementen kunnen hoger, maar ook lager dan gemiddeld uitvallen. Hoe risicovoller je belegt, hoe meer de rendementen schommelen. Bovendien bieden rendementen behaald in het verleden geen garantie voor de toekomst.

 

De op deze website genoemde rendementen zijn exclusief transactiekosten, abonnementskosten en broker gerelateerde kosten.

 

Privacybeleid

Algotrade verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig haar privacyverklaring. Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, kun je contact met ons opnemen.